De International Labour Organization heeft de VSB ondersteuning toegezegd voor een online training op basis van ACT / EMP zes stapppen Covid-19 Business Continuity planning. De training omvat ook richtlijnen voor veilige werkhervatting voor werkgevers. Terwijl werkgevers zich voorbereiden om bedrijven geleidelijk open te stellen, blijven kwesties met betrekking tot bedrijfscontinuïteit en het bevorderen van een veilige werkomgeving van cruciaal belang.

Het ligt in de bedoeling om deze problemen aan te pakken tijdens de 4 uur durende training die zal worden gefaciliteerd door een OSH- en BCP-expert en consultant, de heer Robert Teelucksingh. Die heeft met veel Werkgeversorganisaties als de VSB en bedrijven in het Caribisch gebied gewerkt.

Datum: 03 juni 2020
Tijd: 10.00 tot 13.00 uur
Pre-registratie: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZMpfu6qrjwiHdUZl5NGE656DG2MhbomtFlv

Nieuwslijn 958

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.