Op 25 mei 2020 zijn Surinamers naar de stembus geweest. De verkiezingen zijn achter de rug. De Voorzitter van de Vereniging van Surinaams Bedrijfsleven (VSB) Bryan Renten was samen met de voorzitter van de Associatie van Surinaamse Fabrikanten (ASFA) Wilgo Bilkerdijk te gast bij Suriname Kiest.

Beide gasten namen de verkiezingen in beschouwing.

De heer Renten wierp namelijk zijn blik op het onderwerp van de vreemde valuta koersen in Suriname.

Daarnaast werd ook kort gesproken over maatregelen die de Surinaamse economie moeten helpen herleven. De heer Renten heeft het gehad over het bieden van perspectieven. De heer Bilkerdijk over de input van de privatesector.

Het volledig intervieuw hier:

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.