De Stichting Mediation Professionals Suriname (Stg. MPS) en het Surinaams Arbitrage Instituut (SAI) organiseren een informatiesessie over de voordelen van mediation en arbitrage in arbeids- en zakelijke kwesties.
Wanneer: woensdag 12 augustus 2020
Tijd: 19.30 – 21.30 uur
Conflicten gaan niet vanzelf over als je maar lang genoeg wacht en hebben vaak invloed op de arbeidsproductiviteit, vertroebelen zakelijke relaties en stagneren de uitvoering van werkzaamheden. De gewijzigde omstandigheden in deze COVID-tijd hebben binnen veel bedrijven impact gehad op de relatie met leveranciers, (ver)huurders, zakenpartners en medewerkers. Alternatieve geschillenbeslechting zoals mediation en arbitrage kunnen geschikte methoden zijn om er samen uit te komen.
Onderwerpen:
– Wat is mediation, wat is het voordeel en hoe werkt het? Voorzitter Stg. MPS – Judith van der Gugten
– Wat is arbitrage, wat is het voordeel en hoe werkt het? Voorzitter Stg. SAI – Ferdinand Welzijn
– Mediation- en/of arbitrageclausule in cao, contract en/of overeenkomst.
Na de inleidingen is er ruime gelegenheid tot vragen stellen. Vooraf aanmelden kan via:
mediationgroep.suriname@gmail.com of info@sai.sr
Webinar ID: 88492522747
Passcode: 988838

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.