Op maandag 24 augustus 2020 zijn ruim 30 salonhouders getraind om veilig te ondernemen in de Covid-19 periode. De enthousiaste salonhouders die de training succesvol hebben afgerond ontvingen detailinformatie over het coronavirus en aanschouwelijk materiaal voor hun organisatie.

De trainingssessie werd geopend door Radjesh Ori, waarnemend directeur van het BOG. Hij was zeer enthousiast over de bereidwilligheid van alle aanwezigen om te investeren in hun organisatie. Su4Su en het BOG hebben in samenwerking met Rotary Suriname, diverse trainingen voor beroepsgroepen mogelijk gemaakt. Het beheersen van het coronavirus is een verantwoordelijkheid van ons allen. De bovengenoemde organisaties zijn van mening dat ook door het nemen van de eigen verantwoordelijkheid, de verspreiding van het coronavirus kan worden ingedamd. De getrainde salonhouders kregen tools mee om zichzelf en hun klant veilig te stellen in een betrouwbare werkomgeving.

“Het uitvoeren van de bedrijfsactiviteiten in een veilige werkomgeving is uitermate belangrijk voor het beheersen van deze crisis”, zegt Vyas Gokoel, President Rotary Club of Paramaribo Central.

Rotary Suriname zal in de komende periode meerdere Covid-19 trainingen verzorgen voor verschillende doelgroepen. De behoefte voor dergelijke trainingen is groot en dat bleek ook uit de snelle reacties van de salonhouders; binnen 2 uren was de training volgeboekt. Het trainingsteam bestaat uit Dion Gajadien, Virginia Asin en communicatie-adviseur Angela van der Kooye.

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.