Ons lidbedrijf APPTASTIC N.V. lanceert binnenkort een nieuw product. De ontwikkeling van een nieuwe applicatie kwam in stroomversnelling door de uitbraak van de covid-19-pandemie en de manier waarop de wereld, c.q. Suriname, zich ontwikkelt hierin. De applicatie zal een rol hierin spelen en gebruik maken van de technologische ontwikkelingen om duurzaam een oplossing te bieden.

Over de exacte datum van lancering wilt directeur Rajiv Hieralal niet veel vrijgeven, wel gaf hij aan dat het heel binnenkort is. Het nieuw product heeft het doel mensen nog meer zelfvoorzienend te maken in de digitale tijdperk. Hiermee hoopt APPTASTIC ook een grote bijdrage te leveren aan de realisatie van de Duurzame ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties die in 2030 gerealiseerd moeten worden. Bij de ontwikkeling van dit product was de focus vooral op het doel de armoede te beëindigen. Het bedrijf maakt hierbij gebruik van innovatie en ambieert een Suriname waar door intentioneel gebruik van de technologie er een stap gedaan wordt in de juiste richting.

Blijf de Facebook pagina volgen voor de teasercampagne en updates.

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.