Het Surinaams Standaarden Bureau organiseert een ISO 22000:2018 voor beginners.
Consumenten, het bedrijfsleven en de overheid hebben ieder een verantwoordelijkheid om de voedselveiligheid in Suriname te realiseren en waar nodig te verbeteren. Om een veilig product aan de klant te garanderen, is het van belang de spelregels te kennen en te weten welke stappen er ondernomen dienen te worden om aan nationale en internationale standaarden te blijven voldoen. De wereld staat niet stil, om de zoveel tijd worden de regels aangepast. In juni 2018 is de ISO 22000:2005 standaard aangepast naar de nieuwe ISO 22000:2018 standaard en in mei 2019 is de FSSC 22000 Versie 5.1 uitgegeven.

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.