Smart & Innovative Consulting Engineer N.V. (SICE NV) organiseerde onlangs een educatieve dag voor de kinderen van haar personeelsleden.

Op deze dag hebben de kinderen kennisgemaakt met de ingenieurswerkzaamheden al waarmee het bureau, SICE NV, zich bezighoudt. Hiernaast is ook het belang van goede en juiste PPE aan de kinderen voorgehouden. Ook is van de gelegenheid gebruik gemaakt om maatregelen van de COVID-19 pandemie te presenteren. Dit vooral in het licht van het komend schooljaar, waar deze “nieuwe normale” situatie zich zal voordoen. “Als organisatie beseffen wij hoe belangrijk hygiëne is en dat vooral kinderen wat dit betreft aandacht vergen”, zegt Mw. Shuraida Dinmohamed van SICE NV

“Wij weten dat het communiceren van awareness rond Covid-19 protocollen niet altijd even makkelijk is, daarom hebben wij het op een spelende manier aan de kinderen voorgehouden”, aldus Mw. Dinmohamed.

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.