Op 29 september 2020 organiseren wij ons 3e GRATIS webinar! Advocaat Abigaïl de Rijp en CEO van Telesur Mike Antonius zullen beiden kennis over hun vakgebied delen.

Sessie 1: Basis gegevensbescherming volgens de AVG
In mei 2018 heeft de Europese Unie de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) ingevoerd. Deze regeling is niet direct van toepassing op Suriname, maar heeft wel invloed op de manier waarop wij zaken doen met burgers van de Europese Unie. Tijdens deze sessie zal Advocaat, Abigaïl de Rijp brandende vragen zoals waar we rekening mee moeten houden bij het verwerken van persoonsgegevens beantwoorden, en nog veel meer.

Sessie 2: e-Suriname
In deze unieke, uitdagende en dynamische tijd waarin we nu leven, kan digitalisering zorgen voor de ontwikkeling van ons land. Mike Antonius, CEO van Telesur zal dit aan u presenteren via de e-Suriname-visie. Door invulling te geven aan deze visie kunnen we werken aan de digitale transformatie van de Surinaamse economie en daarmee onze digitale toekomst veiligstellen.

WEBINAR

De sessie vindt online plaats via een webinar. Hoewel de sessie gratis is, is aanmelden verplicht en mogelijk tot 28 september om 10.00 uur.

DATUM

29 september, 2020

11:00 AM – 12:15 PM

PROGRAMMA WEBINAR
  • 10:30 AM – 10:55 AM – Inloop
  • 10:55 AM – 11:05 AM – Introductie & Welkom
  • 11:05 AM – 11:30 AM – Basis gegevensbescherming volgens de AVG door
    Advocaat, Abigaïl De Rijp
  • 11:30 AM – 12:00 PM – e-Suriname door CEO van Telesur, Mike Antonius
  • 12:00 PM – 12:15 PM – Vragen & Afsluiting

REGISTREER NU

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.