De heer Steven Mac Andrew is op 25 september 2020 door de president van de Republiek Suriname, Chandrikapersad  Santokhi geïnstalleerd als lid van het Onafhankelijk Kiesbureau (OKB).

De heer Mac-Andrew, gewezen directeur van de VSB, is voor de tweede keer voorgedragen om namens het bedrijfsleven deel te zijn van dit orgaan.

Het Onafhankelijk Kies Bureau is de organisatie in Suriname die toezicht houdt op de geheime en vrije verkiezingen en die de uitslag van de verkiezing voor de samenleving bindend verklaart. Tevens is het OKB verantwoordelijk voor het binnen twee maanden uitbrengen van een eindverslag van de gehouden verkiezingen, aan alle stakeholders, waaronder de president, De Nationale Assemblee, de politieke partijen, CARICOM, OAS, en de buitenlandse Ambassades.

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.