Programma Uitzending Managers (PUM) is momenteel bezig de planning te maken voor het jaar 2021. De organisatie wil graag uw input om deze planning zo goed mogelijk samen te stellen. “We willen weten in welke sector en op welk gebied u denkt dat de ondernemers PUM assistentie kunnen gebruiken in 2021”, zegt Winston Leckie, PUM-vertegenwoordiger. Door de COVID-19 pandemie, waardoor fysieke missies niet mogelijk zijn, heeft PUM een alternatief in het leven geroepen, genaamd Remote Coaching.

Zo zijn missies die gepland stonden, toch opgepakt en ook oplossingen aangedragen. In geval het niet of niet totaal mogelijk was om tot oplossingen te geraken, is op deze wijze een goede voorbereiding voor fysieke missies op touw gezet. Er zijn hier geen kosten aan verbonden.

Met uw input, zal PUM in staat zijn een zo realistisch mogelijke planning te maken, die voldoet aan de vraag van ondernemend Suriname. Door middel van missies hoopt PUM de ondernemers zo effectief mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Heeft u aanbevelingen over welke sector en op welk gebied u denkt PUM assistentie te kunnen gebruiken in 2021, stuurt u een email naar info@vsbstia.org.

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.