Een van de meest waardevolle vaardigheden die een leider kan ontwikkelen, is het vermogen om effectief vast te stellen welke verwachtingen hij van anderen heeft. Doe mee met dit gratis webinar waar OTNV Managing Partner. Marciano Li-A-Young bespreekt hoe u het vermogen van uw leiderschap kunt versterken om anderen op een positieve en principiële manier verantwoordelijk te houden. Dit webinar is geheel kosteloos.

Datum & tijd: 8, 13, 15 oktober 2020, van 11.00-11.30u

Doe mee via ZOOM: http://bit.ly/BuildingLeadershipSkillsOTNV

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.