De inschrijvingsperiode voor de business incubator Kickstart by The Back Lot is verlengt en wel tot en met 21 oktober 2020. Dit om nog meer personen in de gelegenheid te stellen zich in te schrijven.

Kickstart is een business incubator die jonge, startende ondernemers begeleidt bij het verder ontwikkelen van hun idee of product/dienst. Deze begeleiding is erop gericht om startups een groeispurt en een grotere kans op succes te geven. Met de opening van Kickstart krijgt Paramaribo een bijzondere ontmoetingsplek voor creatieve ondernemers erbij. De incubator Kickstart is een trainingscentrum en co-working space waar talent niet alleen wordt ontwikkeld, maar ook op alle niveaus begeleid wordt.

Voor de eerste ronde van de business incubator zijn 10 plekken beschikbaar. Deze groep zal op alle onderdelen van ondernemerschap worden getraind en begeleid, maar vooral bij het ontwikkelen van hun ideeën en plannen. Om geselecteerd te worden moeten geïnteresseerden eerst meedoen met een Bootcamp.

De selectiecommissie, die bestaat uit vertegenwoordigers uit verschillende disciplines, zal de 10 beste kandidaten selecteren voor deelname aan het incubator programma. Deze zullen aan het einde van de Bootcamp bekend worden gemaakt.

Hoe kunnen starters zich aanmelden?
Registratie voor deelname aan de Bootcamp is kosteloos en mogelijk door invulling van het registratieformulier op de website: www.kickstart.sr De registratie loopt tot en met 12 oktober 2020, om 24.00 uur P.M. (lokale tijd). Als onderdeel van het incubator programma zal Kickstart ook werken aan het vergroten van het netwerk en de financieringsperspectieven van startups. Conferenties, seminars (online en offline) met internationale sprekers staan ook op het programma. Kickstart by The Back Lot is een initiatief van The Back Lot in samenwerking met de IDB.

Contactgegevens Als er vragen zijn kunnen starters contact met ons opnemen via het emailadres: hello@kickstart.sr of op het telefoonnummer +597 478-910

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.