De Datasur National Web Development Challenge 2020 is al achter de rug.

De Datasur National Web Development Challenge 2020 bood de jeugd (studenten) een kans om substantiรซle ervaring op te doen, vaardigheden te demonstreren, resultaten te analyseren en te evalueren en persoonlijke bekwaamheid te ontdekken.

Op deze manier heeft Datasur werkgelegenheid geboden aan 4 jongeren.

Het bedrijf zet zich grondig in om de jeugd te koesteren en in staat te stellen de digitale toekomst van Suriname te ontwikkelen.

De Datasur National Web Development Challenge 2020 is een programma waarin deelnemende studenten de kans krijgen om hun vermogen te laten zien om hun eigen unieke product te ontwerpen, ontwikkelen en verkopen.ย De winnaars van deze wedstrijd krijgen de kans om samen te werken met webprofessionals uit de branche en krijgen voldoende gelegenheid voor brainstormsessies om de behoeften van klanten uit de echte wereld op te lossen.ย Elk van deze winnaars krijgt de kans om deel uit te maken van het Datasur Web Development Team als een “betaalde webontwikkelaar voor telewerken”,

De winaars zijn:

1: Alleyanto Arga

2: Satyen Dinai

3: Rushil Ramautar

4: Girish Oemrawsingh

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.