Op maandag 26 oktober is een lege 20 voet container geleverd aan het Ministerie van Openbare Werken. De container is geschonken door de maritieme sector van de VSB en wel door de bedrijven VSH Shipping en DP World. De Minister had een verzoek aan het bedrijfsleven gedaan voor de schenking van een container dat als bouwkeet moet dienen bij het faciliteren van veldwerkzaamheden. Bij het officieel overdragen van de container aan de relevante afdeling van zijn ministerie, gaf de Minister aan dat de werknemers reeds jaren deze aanvraag hebben gedaan. De Minister was dankbaar dat het bedrijfsleven hierin heeft kunnen voorzien.

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.