De Agronomy studenten Akshay Rajai, Kadjal Bhiekhemsing en Anish Tedjai van het Polytechnic College Suriname (PTC) hebben voor Huize Ashiana en kindertehuis Hoop voor Kinderen elk een hydroponic systeem gebouwd en opgezet onder begeleiding van dhr. Julio Somedjo. Naast het bouwen en opzetten van een hydroponic systeem hebben de studenten ook een moestuin aangelegd voor Huize Ashiana. De studenten zullen ook een bijbehorend onderhoudsplan maken voor de kinderen van kindertehuis Hoop voor Kinderen. Dit plan houdt in dat de kinderen samen met hun begeleiders kunnen nagaan welke activiteiten zij moeten uitvoeren na de eerste teeltcyclus en welke gewassen zij moeten inzetten voor de volgende cyclus.

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.