Self Reliance NV is van de maand toegetreden tot de club van 40. Het lid heeft haar 40 jarig bestaan mogen herdenken. Een goed moment om samen stil te staan bij de mooie dingen die zij heeft bereikt en ook een mooi moment om te kijken naar de toekomst.

Het bedrijf heeft de afgelopen 40 jaar diverse verzekeringen van een hoogstaande kwaliteit ontwikkeld en aan de gemeenschap aangeboden en is uitgegroeid tot een toonaangevende financiële dienstverlener, die een kwalitatieve en een kwantitatieve bijdrage levert aan de economie van ons switie Sranang. “Wij zullen ons blijven inzetten om het gevoel van veiligheid bij u te continueren en te versterken als vertrouwde verzekeraar in de gemeenschap”, zegt het bedrijf.

De VSB feliciteert directie, staf, personeel, de klanten, toekomstige klanten en alle andere stakeholders met het behalen van deze bijzondere mijlpaal.

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.