De relatie tussen Suriname en Nederland is weer sterk aan het opbloeien. De nieuwe regering van Suriname zet in op goede betrekkingen met Nederland. Terecht, want bijna een half miljoen Surinamers wonen in Nederland. Nederland heeft historisch een sterke band met Suriname en Suriname met Nederland. De Eerste Virtuele Handelsmissie zal op donderdag 19 en vrijdag 20 november 2020 plaatsvinden.

Bezoek www.handelsmissie.sr voor meer informatie.

Registreren kunt u via: https://handelsmissie.sr/inschrijven/

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.