De Vereniging Surinaams Bedrijfsleven (VSB) en de Surinaamse Bankiersvereniging (SBV) zijn op 6 november 2020 een samenwerkingsovereenkomst aangegaan. De VSB zal de Bankiersvereniging ondersteunen in haar activiteiten. Hiertoe zal het secretariaat van de SBV gehuisvest worden binnen het kantoor van de VSB aan de Prins Hendrikstraat # 18. VSB zal een beleidsmedewerker ter beschikking stellen voor het schrijven van de voor de SBV relevante beleidsdocumenten. Bryan Renten (VSB) en Eblein Frangie (SBV), beiden voorzitters van de verenigingen zijn verheugd deze bundeling te kunnen realiseren, ter professionalisering van de dienstverlening aan de leden.

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.