Op dinsdag 10 november heeft de VSB formeel kennis gemaakt met dhr. Dennis Zulu, de nieuwe directeur van het kantoor van de ILO in het Caribisch gebied en het  ILO Decent Work team.

De leden van het ILO Decent Work team waren o.a. Lars Johansen en Vanessa Phala, terwijl het VSB Bureau vertegenwoordigd was door Paul Torilal en Malty Dwarkasing.

Dhr. Zulu is afkomstig uit Zambia en heeft als directeur voor het ILO-kantoor in Abuja gewerkt, waar hij verantwoordelijk was voor Nigeria, Ghana, Liberia, Sierra Leone en de Economische Gemeenschap van West-Afrikaanse Staten (ECOWAS).

Tijdens het gesprek heeft de VSB de huidige sociaaleconomische situatie van het land besproken, de uitdagingen die er thans zijn voor het bedrijfsleven en de participatie van de VSB in het Decent Work Programma.

Beide partijen zullen zich inzetten voor een voortzetting van de vruchtbare samenwerking en elkaar, waar nodig, zoveel mogelijk ondersteunen.

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.