Datasur was onlangs sponsor van de Social Media Conferentie Suriname 2020. Deze conferentie werd georganiseerd door Ineffable NV en Adept Suriname – van 26 tot en met 30 oktober 2020. Door de COVID-19 situatie was de jaarlijkse conferentie volledig digitaal.

De Social Media Conferentie Suriname is een evenement dat past in de strategische portfolio en richting van Datasur, aangezien er belangrijke raakvlakken zijn in congresonderwerpen zoals intelligentie in marketing, e-commerce, verkoop via webshops, digitale marketing, online zaken doen, content creatie en beheer, etc. De deelnemers aan de Social Media Conferentie Suriname zijn alle individuen en bedrijven die actief zijn in het digitale business target segment van Datasur. Dit maakte het de ideale tijd om primair bij te dragen aan het programma en om netwerkinteracties te voeren met bestaande en potentiële klanten of partners.

De missie van Datasur is om actief en consistent bij te blijven dragen aan de ICT-ontwikkeling van en in Suriname, met een onderscheidende focus op datacenter, cloud, ISP en consultancydiensten. Vandaar dat er is gekozen voor de onderwerpen e-Commerce en Business Continuity Management. Deze onderwerpen werden gepresenteerd door de  CEO Anvit Ramlakhan. Hij legde uit waarom digitalisering op het gebied van handel essentieel is als een bedrijf zijn bestaansrecht en groei wil garanderen in dit digitale tijdperk van de 4e industriële revolutie. Hij deelde ook verschillende kaders voor het ontwerp en de implementatie van e-commerce in Suriname.

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.