De sector moet zich beter bundelen en moderniseren

De VSB heeft op 19 november een kennismakingsonderhoud gehad met de Vereniging van Exporteurs van Agrarische Producten in Suriname (VEAPS).  Beide partijen hebben wat tijd besteedt aan het leren kennen van elkaar. Het werk van beide organisaties is besproken terwijl er een blik werd geworpen op wat wij samen kunnen realiseren voor de sector.

Er zijn veel uitdagingen binnen de agrarische sector. Uitdagingen die met de overheid moeten worden aangegaan, maar ook uitdagingen die de sector zelf kan doorstaan.

De sector moet zich beter bundelen en moderniseren. Dat was in ieder geval de bedoeling van het initiëren van deze ontmoeting. De focus van de VEAPS sluit goed aan op die van de groep Agrarische en Aanverwante bedrijven binnen de VSB.

Er zijn afspraken gemaakt voor het verder uitbouwen van de samenwerking tussen beide partijen. De VSB zal waar mogelijk haar volle ondersteuning bieden.

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.