In het kader van 45 jaar Srefidensi herdenking op 25 november 2020 en de oudjaarsviering 2020 is door de regering een financiële tegemoetkoming toegezegd aan de samenleving. Deze tegemoetkoming welke maximaal SRD 300,- bedraagt zal uitgekeerd worden in de maanden november en december 2020. Dat is bij beschikking van de Minister van vastgesteld. In een bekendmaking heeft het Ministerie van Financiën en Planning aangegeven wie in aanmerking kan komen voor deze uitkering. Voor haar werknemers heeft de overheid gemeend een bonus in de vorm van een eenmalige koerscompensatie van SRD 300,- voor de maanden november en december 2020 uit te keren. De uitkering geldt voor werknemers met een jaarlijkse bruto bezoldiging tot maximaal SRD 150.000,- of te wel SRD 12.500,- bruto loon per maand.

Lees verder: Eenmalige koerscompensatie november en december 2020

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.