Ter gelegenheid van 45 jaar Srefidensi heeft het minsiterie van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking met een groep Surinaamse bedrijven actief in Guyana een bijeenkomst gefaciliteerd. Aanwezig waren de president van de Coöperatieve Republiek van Guyana, Irfaan Ali en zijn delegatie. De host was president Chandrikapersad Santokhi. Ook de ministerraad was aanwezig.

In de toespraken van beide presidenten werd de nadruk gelegd op een sterke private sector. Ook drukken de presidenten ondernemers op het hart, om duidelijk aan te geven wat de private sector precies gerealiseerd wenst. Beide presidenten hebben persoonlijke ontmoetingen gehad met de aanwezige ondernemers. President Ali was zeer verheugd met de enthousiasme van de Suirnaamse bedrijven actief in Guyana.

Foto’s: Veroz Heye

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.