De VSB heeft onlangs een kennismakingsonderhoud gehad met de Associatie van Surinaamse Reisagenten (ASRA). Beide organisaties hebben naar elkaar toe de handen toegereikt om de mogelijkheden te bekijken samen op te trekken. De ASRA vraagt aandacht voor sectorspecifieke onderwerpen waar breder draagvlak kan zorgen voor betere resultaten. De VSB is bereid om haar ondersteuning te bieden.

ASRA richt zich op de belangen van haar leden (reisagenten) en het reizend publiek. De organisatie bestaat inmiddels 48 jaren. Het nieuwbakken staat onder leiding van mw. Cindy Uden.

De VSB is de afgelopen jaren flink wat samenwerkingen aangegaan. Zo hebben wij formele samenwerkingsovereenkomsten met de toerisme organisatie SHATA, de juristenvereniging (SJV), de ICT Associatie Suriname en de bankiersvereniging (SBV). De laatste gesprekken zijn gevoerd met de vereniging van exporteurs (VEAPS) en de aannemersvereniging (AAV). Er zijn meer samenwerkingen in proces met privésector organisaties. Met de ASRA worden de gesprekken voortgezet om samenwerkingsgebieden verder uit te diepen.

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.