Op maandag 21 december jl. vond de overhandiging plaats van de derde OTNV Bedrijfskundeprijs aan de best geslaagde Bedrijfskunde student van UNASAT, mevr. C. van Emden.

Mevrouw van Emden nam haar prijs, een geldbedrag van SRD 3.500 symbolisch in ontvangst uit handen van de CEO van OTNV, Gail Meyer.

Aligning strategy, strength and people to create value is de visie van Organizational Transformers NV (OTNV). Dit management consulting bedrijf dat sedert juli 2019 samen met haar internationale partners DOOR International, Partners in Leadership en Ken Blanchard organisatieveranderingsdiensten aanbiedt aan bedrijven in Suriname heeft zich, geheel in lijn met haar visie vanaf de oprichting beijverd om een bijdrage te leveren aan capaciteitsontwikkeling in Suriname.

Met de OTNV Bedrijfskunde prijs wil het bedrijf Bedrijfskunde studenten stimuleren zich in te zetten voor dit vakgebied waarin het bedrijf haar diensten aanbiedt. Aangezien de graduation ceremony van de UNASAT dit jaar – vanwege Covid- een aangepast karakter had, is besloten de uitreiking van de prijs te doen op het kantoor van OTNV.

De OTNV Bedrijfskunde prijs werd ingesteld in december 2018, ruim 6 maanden voordat het bedrijf officieel haar deuren opende. De reden voor dit besluit was om reeds vanaf haar start de committment te tonen naar het ontwikkelen van kader in Suriname, immers, hoe meer goed opgeleide Surinamers hoe beter dat is voor de ontwikkeling van de private sector.

Met het nieuw jaar voor de deur is OTNV zich volop aan het voorbereiden om ook in 2021 haar diensten aan te bieden aan bedrijven in Suriname en de regio. Samen met haar partner DOOR International, die in 2021 haar 40e jaardag viert, zal OTNV gedurende het geheel jaar maandelijks webinars organiseren voor het Surinaams bedrijfsleven. De onderwerpen van deze webinars zullen zich voornamelijk richten op het ontwikkelen van accountability, leiderschap en managementvaardigheden van medewerkers en leidinggevenden bij zowel private als publieke organisaties. Meer informatie over deze programma’s wordt in januari gedeeld via de verschillende media.

Foto: Gail Meyer, Managing Partner bij OTNV en (r) Claudine van Emden, winnaar van de 2020 OTNV Bedrijfskunde prijs

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.