Op 1 januari 2021 is de heer Paul Torilal afgetreden als waarnemend directeur van het Bureau van de VSB. De heer Torilal startte zijn carrière in 1976 als unit hoofd bij de Gemeente Den Haag, Nederland als Assistant to Unit Manager. In Suriname diende hij sinds 1981 enkele jaren het ministerie van Sociale zaken. In 1983 stapte hij over naar de private sector waar hij zijn bijdrage leverde bij H.J. de Vries Group Paramaribo, Handelsonderneming “ De Eenheid, Continental Shipping Agencies N.V. en Integra Marine & Freight Services.

Vanaf de jaren 90 vertegenwoordigde de heer Torilal de scheepvaartbedrijven waar hij werkzaam was, bij de VSB, binnen de groep Scheep-, Luchtvaart en Transport. Hij heeft de VSB ook vertegenwoordigd in het bestuur van de Caribbean Employers Confederation.

In 2019 trad hij aan als Policy Advisor bij de Vereniging Surinaams Bedrijfsleven en in 2020 als Acting Director. Thans vertegenwoordigd de heer Torilal de VSB in de Staatsraad. Daarnaast is hij ook betrokken bij het SU4SU fonds als coördinator op het Bureau. Zo blijft de heer Torilal nog altijd verbonden met de VSB.

De VSB dankt de heer Torilal voor zijn bijdrage aan de VSB en zeker het Surinaams Bedrijfsleven.

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.