Bent u pas begonnen, wilt u beginnen of bent u al een tijdje bezig met uw bedrijf? Bent u opzoek naar mogelijkheden om uw bedrijf online op te zetten om zodoende meer te kunnen verkopen? Beantwoord u deze vraag met ja, dan is deze opendag speciaal voor u.

Wanneer u precies weet wat voor mogelijkheden er zijn en hoe u dit in de praktijk kunt inzetten, om uw operationele kosten omlaag te houden en toch hoge omzetten kan behalen, dan kunt u een beter besluit nemen.

Teveel informatie zonder een dergelijk besluit kan leiden tot verlamming van uw organisatie. Registratie voor participatie is vereist. Ontdek wat ICT met innovatie voor u kunt betekenen. Hier de link: https://zoom.us/…/tJYldOmorDsuHdP9Cw6EjQkbyr3LODWZJvCs

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen op het mobielnummer: (+597) 8628565 | (+597) 7644744

Het emailadres waarop u kunt mailen is support@techno-vate.com

Registreer vandaag nog!

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.