Het hoeft zeker geen betoog dat wij thans leven in een uitdagende tijd. Dit geldt voor de hele wereld, vanwege COVID-19, maar in Suriname hebben wij daarnaast helaas nog wat extra uitdagingen erbij. Deze uitdagingen  maken soms dat wij heel even niet weten hoe verder te gaan; maar veerkrachtig zoals wij Surinamers altijd zijn, vinden wij zeker wel een manier om ook hier doorheen te komen. Voor u als leidinggevenden is het van groot belang te weten hoe het zit met de motivatie van uw Human Capital.  In het kader hiervan heeft OTNV Managing Partner, Marvin Pollack, het krachtig programma, ‘Jumpstart Your 2021’, ontwikkeld om het jaar te starten met de juiste dosis energie, motivatie en inspiratie met- en voor uw medewerkers. Een krachtigere manier om 2020 van ons af te schudden en het nieuwe jaar fris in te gaan, is er niet!

Vraag vandaag nog het programma aan: https://bit.ly/JumpstartYour2021_OTNV

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.