Werkstraat.com, een nieuwe vacatureplatform, is volop in de aandacht in Suriname. Zowel bedrijven als werkzoekenden maken gebruik van dit nieuwe platform. Werkstraat oprichter Timothy Kong heeft altijd al een passie gehad voor carrière, persoonlijke ontwikkeling en het bij elkaar brengen van mensen met bedrijven. “Werkstraat is onderscheidend in haar aanpak, communicatie en design. Daarnaast hebben zij als doel om de banenmarkt transparant te maken. In een korte tijd hebben wij veel media aandacht gegenereerd en wordt het volop gebruikt”, verteld de oprichter.

Bedrijven kunnen hier gratis gebruik van maken. Die kunnen zich gratis registreren én ongelimiteerd vacatures plaatsen. “Werkstraat wilt de verandering maken dat bedrijven gebruik maken van online tools zoals Werkstraat, waar je je vacatures kan uitzetten en sollicitaties kan managen. Hiermee willen wij de ontwikkeling van digitalisering voortzetten en bedrijven aansporen om dit te gebruiken. Werkzoekenden kunnen ook gratis gebruik maken van de website, door simpelweg Werkstraat.com te bezoeken als iemand opzoek is naar een baan”, zegt de heer Kong.

Werkzoekenden kunnen via de ‘apply’ button hun motivatie typen, CV uploaden of schrijven en de sollicitatie versturen naar het bedrijf.

Foto: Timothy Kong

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.