Tien jaar geleden werd APPTASTIC opgericht. De toen 23-jarige oprichter, Rajiv Hieralal, was nog een student op de Anton de Kom Universiteit van Suriname. Het begon met kleine opdrachten voor grafische vormgeving en groeide uit naar software ontwikkeling. In 2014 werd het bedrijf kampioen van de Telesur | IT-Core Hackathon en in 2015 was zij in de finale van de CANTO hackathon. APPTASTIC is trots dat zij met Surinaams talent digitale oplossingen kan creëren voor haar klanten lokaal, maar ook internationaal. APPTASTIC in het bijzonder oprichter dhr. Hieralal is enorm dankbaar voor al haar klanten en partners die geloof hebben in dit bedrijf uit wat hij noemt ‘boiti’.

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.