In Suriname bent u verplicht een WAM verzekering (Wettelijke Aansprakelijkheid Motorrijtuigen) voor uw auto, truck, bus of ander voertuig af te sluiten. Deze verzekering dekt uitsluitend schade die u met uw voertuig aan derden veroorzaakt.

Wenst u meer zekerheid? Dan kiest u voor de WAM + Cascoverzekering. Met de Cascoverzekering is schade aan uw eigen voertuig ook gedekt. Dit is de meest uitgebreide dekking die u mogelijk voor uw voertuig in orde kan maken.

Schade of autopech onderweg?

U bent gedekt voor schade of pech onderweg in Suriname en Guyana en kan op ieder moment van de dag contact opnemen met de Assuria Roadside Assistance. Schade of autopech onderweg komt altijd als het nét niet uitkomt. Bijvoorbeeld als u met uw kinderen onderweg bent of als u naar een belangrijke afspraak moet. Met de Assuria Roadside Assistance bent u snel geholpen en kunt u zo weer de weg op.

Makkelijk en snel.

Schade melden kan online via:

  • WhatsApp: (+597) 8679738
  • E-mail: claims.administration@assuria.sr

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.