Professional Private Security N.V., beter bekend als “PPS” in de Surinaamse samenleving welke sinds jaar en dag bekend staat als leverancier van hoogwaardige beveiligingsproducten en -diensten, breidt haar dienstverlening uit met de aanbieding van hulpmiddelen welke gebruikt kunnen worden bij het verrichten van dagelijkse activiteiten en rehabilitatieproducten in de winkel Better Living by PPS.

Op 1 februari 2021 werd Better Living by PPS geopend. De winkel biedt een breed assortiment aan comfort- en rehabilitatieproducten en is vooral gericht op ouderen, welke hulpmiddelen kunnen gebruiken voor het vergemakkelijken van de uitvoering van hun dagelijkse activiteiten. Daarnaast bestaat de doelgroep van Better Living by PPS uit mensen met een permanente of tijdelijke beperking en mensen die zich in een rehabilitatieproces bevinden.

Better Living by PPS biedt vijf categorieën producten, te weten mobiliteitsproducten, hulpmiddelen, zorghulpproducten, gewrichtshulpmiddelen en revalidatieproducten. Bij mobiliteitsproducten kan men denken aan zaken als rollators en rolstoelen. Daarnaast biedt de winkel hulpmiddelen voor het vergemakkelijken van het verrichten van dagelijkse activiteiten, zoals hulpmiddelen welke gebruikt kunnen worden bij het aankleden. Ook worden verschillende zorghulpmiddelen geboden, waaronder matrasbeschermers en gewrichtshulpmiddelen zoals enkel- en kniebanden. Tenslotte biedt de winkel een scala aan producten welke gebruikt kunnen worden bij fysiotherapie en rehabilitatie.

Naast de bovengenoemde producten, zal Better Living by PPS ook fungeren als Point of Sale voor PPS N.V., en kunnen zowel huidige als potentiële klanten in de winkel terecht voor algemene informatie, het verrichten van betalingen en het maken van een afspraak met een afdeling van PPS N.V.

Better Living by PPS is gevestigd aan de Dr. Sophie Redmondstraat nr. 134, ook wel bekend als het Practicus gebouw. De winkel is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:00-17:00 uur en is telefonisch bereikbaar op het nummer 424263. Het emailadres is betterliving@ppsnv.com  en op Facebook is de winkel te vinden onder de naam Better Living Suriname.

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.