Spaar- en Kredietcooperatie De Schakel heeft op 2 februari jl haar 49 jarig bestaan gevierd. In de afgelopen 48 jaren heeft de Schakel als coöperatie in een snel veranderde wereld geprobeerd op verschillende manieren een impact te blijven hebben binnen de financiële sector. Zij probeert met alle genoegen de wensen en of toekomstige dromen van de leden te helpen realiseren. Door te helpen met een krediet wordt ook het spaargedrag van haar leden gestimuleerd, omdat de coöperatie als policy heeft een appeltje voor de dorst bewaren. Sparen biedt toegang tot krediet.

De komende jaren wil de organisatie veel meer mensen bereiken. KCDS is daarom van plan haar diensten uit te breiden en leden via meerdere kanalen te bereiken en ook is het de bedoeling dat zij zeker een of meerdere filialen zal opzetten. Door betere participatie van de leden wil de organisatie haar doelen bereiken. Een ander voornemen van de coöperatie is een samenwerking aangaan met diverse organisaties.

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.