SU4SU is een samenwerking aangegaan met het Nationaal Immunisatie Programma (NIP) om het Nationaal Covid-19 Vaccinatie Programma te ondersteunen. Er is een aanvang gemaakt met de aanschaf van 2 laptops en tassen, 1 printer en cartridges. De organisatie zal zich verder inzetten om te voorzien in wat nodig is, met inbegrip van ICT behoeften (hardware/ software), verbruiksartikelen (naalden, spuiten, vaccins carriers, thermometers, etc.), huisvesting, logistieke support, human resources (bv. logistieke manager vanuit het bedrijfsleven en/of ICT experts). Het fonds heeft zich gecommitteerd voor ondersteuning van de nationale vaccinatiecampagne. SU4SU zal US$ 300.000 in het Nationale Covid-19 vaccin fonds stoppen. Daarnaast zullen er fondsen ter beschikking worden gesteld om de lokale kosten voor de uitvoering van het vaccinatieplan te dekken.

Foto:(L) Dinish Gokoel van het NIP neemt de eerste aanschaf in ontvangt van (R) Kamlesh Ganesh (VSB-SU4SU)

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.