Rubis Suriname heeft het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (OWC) 24 tablets, inclusief hoezen, geschonken als bijdrage voor het afstandsonderwijs. Salesmanager Euan Irving zegt dat Rubis inspeelt op de situatie na te hebben gelezen over de onderwijsachterstand in het binnenland, die groter is geworden door Covid-19. Rubis heeft daarnaast spullen geschonken aan het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg.

Er is ook gedacht aan het Academisch Ziekenhuis Paramaribo:

Donatie Betheljada:

Rubis Suriname heeft ook de Betheljada Foundation geholpen. Naast het verzorgen van de mini-paard-en-wagenritten en seizoensgebonden versnaperingen, was Rubis verantwoordelijk voor de kerstversiering en de donatie van persoonlijke verzorgingssets voor de bewoners in de vorm van kammen en borstels.

Over Rubis Suriname:
Bouw Terminal: maart 2018 – februari 2019
1ste aanvoer product unleaded en diesel: 12 augustus 2019
1ste levering aan RBE Stations: 23 September 2019
Grandopening: 21 november 2019
RuBis levert haar brandstofproducten momenteel aan ruim 40 pompstations

 

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.