Doe mee met de volgende gratis webinar dat zal worden gehouden op 26 februari 2021. De Directeur en de mede-oprichter van INCUS Services Limited, Leslie Lee Fook en de oprichter van Student Helpt Student, Kirti Jhagroe zullen beiden delen hoe u ICT het beste kunt gebruiken om aanpassen aan het nieuwe normaal.

Leading through change door Leslie Lee Fook

Nu bedrijven op weg zijn naar stabilisatie, moeten ze zich aanpassen om meer digitaal en data gestuurd te worden en zich voor te bereiden op het post-pandemische “Nieuwe Normaal”. Analytics is nog nooit zo belangrijk geweest om een ​​data gestuurde cultuur te bevorderen. In deze sessie wordt onderzocht hoe uw datacultuur eruit zou kunnen zien in de “Nieuwe Normaal” en kunt u uw eigen roadmap opstellen.

Het belang van Peer Support door Kirtie Jhagroe

De behoefte aan peer-to-peer studieondersteuning is groter dan ooit. Studenten die begeleid worden door Student Helpt Student, krijgen niet alleen een studiemaatje en een rolmodel via hun peer, maar hechten ook wat meer aan het leerproces. Het biedt vele voordelen, waaronder het studenten in staat stellen hun eigen problemen op te lossen, het delen van kennis en begrip met andere studenten te vergemakkelijken, in staat te zijn om samen te werken aan problemen en problemen die zich tijdens hun studie voordoen, en als rolmodel en motivator voor elkaar te fungeren. Studeren aan een universiteit of een hbo-instelling vereist vaak veel zelfmotivatie. Deelnemen aan het Student Helpt Student-programma helpt om momenten te overwinnen, waarop de motivatie ontbreekt.

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.