ICT Associatie, TechBizz, is de naam van de eerste nieuwsbrief. De ICT-AS zal nu regulier communiceren met haar leden. Deze communicatie zal strekken van informatievoorziening over de activiteiten binnen de ICT-AS, maar ook ontwikkelingen die met onze sector te maken  hebben. Deze vorm van communicatie biedt veel meer transparantie over de activiteiten van de ICT-AS en spreekt ook van de dynamiek binnen de organisatie.

Lees de ICT Associatie, TechBizz via deze link.

Wilt u TechBizz regelmatig ontvangen abonneer u dan op deze nieuwsbrief via de website van de ICT Associatie www.ict-as.sr.

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.

Wordt lid
Adverteren?