In januari 2021 heeft de jaarlijkse externe ISO audit virtueel plaatsgevonden. Na de bevindingen van Det Norske Veritas Certification B.V. (DNV) mag het Polytechnic College Suriname (PTC) zich nog steeds ISO 9001:2015 gecertificeerd noemen.
ISO 9001:2015 is een internationale norm op het gebied van kwaliteitsmanagement en geeft richtlijnen waaraan een goed kwaliteitsmanagementsysteem moet voldoen.

Bij deze norm staan de eisen van de klant centraal, welke resulteert in de verhoging van de betrouwbaarheid van het primair proces. Voor het PTC is het ontwikkelen en aanbieden van hoger technisch beroepsonderwijs. Deze certificering bestaat uit een 3 jarige cyclus, waarbij een externe onafhankelijke partij (DNV GL) vaststelt of het PTC voldoet aan de eisen vastgesteld in de norm.

Het PTC biedt 12 Bachelor en 2 Masters
Opleidingen, Masterclasses, Cursussen en Trainingen aan en is één van de weinige onderwijsinstellingen in Suriname die ISO gecertificeerd is.

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.

Wordt lid
Adverteren?