Op veler verzoek wordt de opleiding Kwaliteitsmanager in de praktijk opnieuw aangeboden. Tijdens de opleiding KMS Non-Food wordt de theorie over kwaliteit, ISO 9001:2015 en de relatie met andere normen behandeld. De KMS Food participanten ontvangen de theorie over kwaliteit, ISO: 22000 en de relatie met andere normen.

De lessen worden online verzorgd en de opleiding is bestemd voor een ieder die als kwaliteitsmanager aan de slag wilt. De duur van deze opleiding is 3 maanden. Onderstaand treft u de registratielink, het programma-overzicht en de flyer met informatie betreffende de opleiding. U kunt zich tot uiterlijk 2 april 2021 registreren.

Registreer voor Non-food

Registreer voor Food

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.

Wordt lid
Adverteren?