Conflicten op de werkvloer, tussen zakenpartners, afdelingen of teams of tussen klant en leverancier/uitvoerder etc. zijn op zich niets nieuws. De vraag is hoe los je het op? Het kost namelijk geld, tijd en energie en soms ook reputatie of bedrijfsimago. Mediation is een instrument waarmee relatief snel en met behoud van de relatie conflicten kunnen worden opgelost. Mediationtechnieken kunnen directie, management of HR soms ook  helpen om escalatie van conflicten te voorkomen.

Mediation: what’s in it for me? Luister en oordeel zelf!

Een ZOOM meeting wordt georganiseerd door vertegenwoordigers van de Mediation Groep Suriname (MGS) in samenwerking met mr. Lenka Hora Adema (oud-advocaat) en mr. Frederique van Zomeren(oud-voorzitter Nederlandse Mediators Vereniging), beiden als mediator verbonden aan HAvZ Mediation en de Verwijzingsvoorziening van diverse rechtbanken in Nederland.

Datum: donderdag 18 maart 2021 van 14 –16 uur (Surinaamse tijd)
De ZOOM sessie zal vanuit Nederland worden gehost.
Doelgroep: Directie, management, (bedrijfs)juristen, HR

Heeft u belangstelling om deel te nemen?
Graag uiterlijk maandag 15 maart a.s. uw naam, functie en emailadres mailen naar mediationgroep.suriname@gmail.com  waarna u een bevestiging krijgt en kort voor de bijeenkomst de link toegestuurd krijgt.

Programma:

-Kennismaking
-Stand van zaken Mediaton in Suriname door Mediationgroep Suriname
-Mediation: wat is dat eigenlijk?
-Conflictmanagement = kostenbesparing!
-Mediationtechnieken bij conflictgesprekken
-Pre-mediation bij contractonderhandelingen
-Ervaringen en lessons learned uit Nederland
-Uitwisseling, discussie en hoe verder?

Aan de deelname zijn GEEN kosten verbonden.

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.

Wordt lid
Adverteren?