Een deskundige commissie van het Centrum voor Communicatie & Public Relations (CCPR) zet zich jaarlijks in voor het uitreiken van de communicatie awards. In 2020 zijn er geen communicatie awards uitgereikt door de Covid-19 pandemie. Aspecten als authenticiteit, creativiteit, correct taalgebruik, slimme communicatie, ethiek en simpelheid, toegespitst op een bepaalde doelgroep door ‘yu egi sani’, bepalen net als de voorgaande jaren, de ondertoon voor het toekennen van de verschillende communicatie awards.  De nominatie ronde is gestart 10 maart en eindigt op 10 april 2021. De uitreiking van de communicatie awards vindt plaats tijdens het online communicatiecongres 2021 op 23 april a.s.

De awards worden uitgereikt aan personen en/of organisaties, die op landelijk niveau aantoonbare resultaten hebben geboekt binnen het communicatie vakgebied. De categorieën zijn: het best geschreven stuk, de beste tv-commercial, de ‘national achievement award’ en de communicatie man/vrouw. De website van CCPR biedt u de mogelijkheid om communicatietalenten op te geven voor de nominatielijst. Bent u trots op uw communicatie collega, familielid, vriend en/of vriendin, geef deze dan op voor een award.

De aanmeldingen voor het online communicatiecongres 2021 met als thema Wie is je Vader, Wie is je Moeder?, lopen gestaag. Heeft u zich nog niet aangemeld, dan kan dit ook via de website van CCPR. Sprekers zoals Daniella Veira, Anvit Ramlakhan en Angela van der Kooye uit Suriname, Marisca Kensenhuis, Andre Manning, Corinne Hoppenbrouwers, Piet-Hein Coebergh, Linda Bos en Mustafa Tanriverdi uit Nederland en Evita Sanches uit Curacao.

Heeft u vragen?
Tel: 8963726| Email: info@ccprsuriname.com | www.ccprsuriname.com
Adres: Ringweg 193, Paramaribo – Suriname

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.

Wordt lid
Adverteren?