De editie van De Nieuwslijn van vandaag is de 1000ste editie, hetgeen een nieuwe mijlpaal is in de informatievoorziening naar de leden toe. De VSB publiceert namelijk reeds langer dan 19 jaren iedere week deze nieuwsbrief om haar leden te informeren over actuele issues. De nieuwslijn wordt elke vrijdag verzonden naar de leden en partners van de VSB en is tegelijkertijd te volgen via de Website. Leden zijn steeds meer geïnteresseerd om kennis en content over hun activiteiten te delen via de Nieuwslijn, wat op zich ook waarde toevoegt aan de Nieuwslijn. Onze dank gaat uit naar een ieder, die een bijdrage in welke vorm dan ook heeft geleverd in de loop der jaren. Speciale dank aan onze Office en Business Support Manager, Natasja Robles voor de noodzakelijke screening. De Nieuwslijn wordt nu opgemaakt door onze Senior Policy Officer Kamlesh Ganesh, onder wiens beheer ook de website staat.

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.

Wordt lid
Adverteren?