Fundraisingswebinar Rotary Suriname

In tijden van crises gaat het vooral over overleven. Leidinggevenden richten zich op kosten- en risico-reductie en de aandacht voor groei en innovatie verslapt. Maar hoe zou je het proces van overleven anders kunnen aanvliegen en juist kunnen gebruiken om sterker uit de crisis te komen? Welke trends zijn door de corona crisis versneld en vormen zowel een bedreiging als een kans voor bedrijven? En hoe kan je je bedrijf inrichten om hier voordeel uit te halen? In dit webinar behandelt Mercedes een mogelijke aanpak voor het navigeren van de balans tussen het optimaliseren van de bestaande business en innovatie. Een aanpak gericht op bedrijfscontinuiteit, die door de crisis nog verder onder druk is komen te staan.

Mercedes de Miranda Director of Business Development

Mercedes de Miranda heeft een algemene management achtergrond met ruime ervaring in het ontwikkelen en implementeren van nieuwe business proposities, evenals in het laten groeien van bedrijven na de vroege stadia. Deze ervaring heeft zij opgedaan in verschillende functies, variërend van adviseur, business development manager, business director en financieel directeur. Ook heeft zij diverse bestuurs- en toezichthoudende functies bekleed. Ze heeft ervaring in zowel de profit-als de non-profitsector en is actief geweest in zowel corporate als startup-omgevingen.

Sinds 2020 werkt zij bij Startupbootcamp (SBC). SBC is een wereldwijd netwerk van accelerator programme’s. Met diverse branche-gerichte internationale accelerators krijgen geselecteerde startups onder meer toegang tot relevante bedrijven, mentoren, partners en investeerders in hun sector. Tevens werkt SBC met corporate organisaties aan innovatie en groei via open innovation programme’s.

Datum: Vrijdag 16 april 2021 Tijd: (Suriname) 09:00 – 11:00 u (Nederland) 14:00 – 16:00 u

Bijdrage: SRD 500  I Euro 50

Met uw bijdrage stelt u de Rotary in staat projecten uit te voeren voor de Surinaamse jeugd op het gebied van educatie zoals het opzetten van een mediatheek, aanschaf meubilair, vernieuwen van sanitaire voorzieningen.

Registratie: bit.ly/RotarySurinameWebinars

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.

Wordt lid
Adverteren?