RPBG, een bedrijvengroep die ontstaan is nadat 2 goede vrienden, Marnix Nijman en Jimmy Rosheuvel, in 1996 besloten op zakelijk gebied elk hun eigen weg te gaan en naar de notaris stapten om 2 nieuwe bedrijven, NIC (van Rosheuvel) en NITTI (van Nijman), op te richten. NIC was het eerste RPBG bedrijf en leverde als officiële distributeur van Exact Software automatiseringsdiensten aan grote en middelgrote ondernemingen.

Al gauw bleek dat voor de software die aangeboden werd aanvullende diensten nodig waren waaronder hardware, trainingen en toegang tot het internet. Uit deze kansen ontstonden onder andere de NV’s:  SITE (Carib Computers), SITT, CQ-Link, ParboNet, SSeS en PITS. Alhoewel de RPBG kort na de oprichting van NIC werd opgezet om de werkmaatschappijen te managen, is enkele jaren geleden het besluit genomen om de activiteiten van de verschillende NV’s over te hevelen naar de Rosheuvel & Partners Business Group NV (RPBG), waardoor het managen en promoten van alle producten en diensten efficiënter en effectiever kon plaatsvinden en de groei integraal kon worden aangestuurd.

Het succes van deze onderneming spruit voort uit de waarachtige beleving van de visie : ‘RPBG, een Surinaams bedrijf dat de creativiteit van de Surinaamse mens aanwendt om in balans met haar omgeving te werken aan de optimale benutting van technologische mogelijkheden, teneinde een verscheidenheid aan producten en diensten te leveren die voor continue groei van de onderneming en creatie van welzijn voor haar medewerkers zorg draagt.’

De RPBG heeft de afgelopen 25 jaren hard gewerkt aan de ontwikkeling en implementatie van ICT producten en diensten bij haar klanten in zowel de private als publieke sector en daarbij steeds gezorgd voor de “quality of life” van haar medewerkers.

Het paradepaardje, het door de RPBG in Suriname door Surinamers ontwikkeld Human Resource Management Systeem (HRMS-Plus) is een voorbeeld van software die ontwikkeld is conform internationale industriële standaarden en voorziet in de behoefte van alle in Suriname gevestigde bedrijven en organisaties voor het voeren van de salarisadministratie en alle andere personeelsgerelateerde zaken.

Statement van de oprichter/CEO :

“Informatie technologie heeft zich verweven in vrijwel alle aspecten van ons leven, waardoor “quality of life” erg afhankelijk is geworden van de mate waarin we in staat zijn technologische oplossingen bij onszelf en binnen onze invloedssfeer te incorporeren. Binnen de organisaties waarin we als individuen actief zijn vertaalt dit zich naar continuïteit van de onderneming, mits dat op de juiste wijze wordt aangepakt. De RPBG heeft zich in de afgelopen 25 jaar ontwikkeld tot een organisatie met hoog gekwalificeerde IT- specialisten en vriendelijke klantgerichte dienstverleners die weten hoe deze continuïteit het best kan worden gerealiseerd binnen de organisatie van de klant. Wij richten de infrastructuur, systemen en processen in zodat de klant zich kan focussen op z’n core business en staan garant voor het duurzaam onderhouden en up-to-date houden van de IT environment.”

RPBG, Your Partner for a Sustainable Future!

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.

Wordt lid
Adverteren?