Het afgelopen jaar heeft een ieder een impact van Covid-19 gemerkt, hetzij positief, hetzij negatief en bij sommigen was het beiden. General Marketing & Sales Solutions N.V. biedt een nieuwe motivatie sessie aan voor uw medewerkers in een door u gewenste periode in 2021. Deze sessie is volledig afgestemd op de wensen en behoeften van organisaties die, ondanks de huidige situatie, ten alle tijden eraan werken dat hun personeel gemotiveerd blijft. Dit, om het bestaansrecht van de organisatie in stand te houden, de klantrelatie te verbeteren en meer omzet te generen.

Het is een motivatiesessie die vooral zelfreflectie naar boven haalt. “Hoe mensen met elkaar omgaan, hoe mensen elkaar bejegenen en hoe interne relaties beter opgebouwd kunnen worden. Interne relaties zijn in deze belangrijk. Als je weet hoe je met mekaar omgaat, weet je ook hoe je met de klant omgaat. Het belangrijkste is dat mensen gaan inzien dat we moeten samenwerken. We mogen in deze tijd geen klanten meer verliezen. Dat kan alleen door gestructureerd, eerlijk en respectvol met elkaar samen te werken. Reposition, rethink and refocus yourself. Het is Corona-tijd, dus wij moeten onszelf gaan refocussen”, verteld trainer Marcel van de L’Isle.

De sessie wordt met inachtneming van de covid-19 protocollen fysiek verzorgd. Het is bedoeld voor werknemers uit alle afdelingen binnen bedrijven en duurt ongeveer 90 minuten.

Voor aanmeldingen en meer informatie:
App of bel: +5978849141
Office: 450068
Email: info@gm-ss.com

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.

Wordt lid
Adverteren?