De Secretaressedag is bedoeld om iedere secretaresse in het zonnetje te zetten, maar door de jaren heen wordt de Dag ook aangegrepen om ander personeel eens te bedanken. Zo heeft het Bureau van de VSB op de Secretaressedag haar medewerkers Natasja Robles en Sylvana Paragh in het zonnetje gezet. Natasja verleent inmiddels al meer dan 19 jaren haar krachten aan het Bureau van de VSB en levert hiermee als Office en Business Support Manager al jaren een belangrijke bijdrage binnen de organisatie. Sylvana die als stagiaire begon bij de VSB is na 3 jaar in dienst van de VSB onmisbaar als Finance Administrative Support Officer. Het Bureau dankt Natasja en Sylvana voor de bijdrage die zij consistent blijven leveren binnen de organisatie.

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.

Wordt lid
Adverteren?