Doelend op remote werken tijdens de COVID-19 Pandemie, sluiten onze aangepaste trainingen Netwerkbeheer & Beveiliging en MCSA meteen aan bij bedrijven die intern hun IT deskundigen klaar stomen om ook deze vorm van bedrijfscontinuïteit te garanderen.

Netwerkbeheer & Beveiliging

De cursus Netwerkbeheer en Beveiliging van de RPBG is geschikt voor degene die reeds kennis draagt in het gebruik van de computer met name Windows en nu kennis over het aanleggen en beveiligen van netwerken wilt opdoen. U krijgt hiervoor het juiste fundament mee. De werking van het netwerk, de do’s en dont’s, het vakjargon, de protocollen, hoe deze op te zetten, te testen en te controleren, hoe een beveiliging voor het netwerk in te bouwen en hoe ‘network devices’ en ‘switches’ in te zetten en deze met behulp van “security” applicaties te ondersteunen.

MCSA

De MCSA training richt zich op specifieke kennis en vaardigheden die vereist zijn voor het beheer en onderhoud van accounts en serverbronnen. Daarnaast wordt geleerd hoe prestaties en gegevens voor vrijwaringsmaatregelen te controleren. Implementeren van Netwerk Connectiviteit en Remote Access oplossingen staan hier centraal. Dit alles op het niveau van de beheerder “Administrator” en eindgebruiker “End User”.

Uw IT deskundigen de nodige kennis bijbrengen? Mail naar info@rpbg.net of bel naar +597433239 extensie 2104. Bovenstaande trainingen kunnen zowel klassikaal als online verzorgd worden. Er wordt te allen tijde rekening gehouden met de dan geldende Covid-19 maatregelen.

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.

Wordt lid
Adverteren?