“Gedreven tot zorg buiten het gezichtsvermogen”. Voor ons ziet zicht op ons streven naar groei en onze ambitie. Door onze capaciteiten wordt ons bedrijf uitgebreid tot ver buiten onze expertise. Zicht is waardoor we ons laten leiden en zicht creëert onze wens om te groeien en verbeteren. We doen meer dan alleen brillen en bieden een scala aan mogelijkheden tot het creëren van meer dan mogelijk is in ons bedrijf. Zicht is een belichaming van onze hoop en idealen, het biedt ons het gevoel zinvol bezig te zijn en een glimp van meer dan wat mogelijk is.

Wij geloven dat iedereen er recht op heeft om goed te kunnen zien. Bij Optiek Ninon, zijn onze goed getrainde deskundigen toegewijd aan het bieden van kwalitatieve dienstverlening en zorg aan onze klanten.

Toen Ninon Brunings haar allereerste winkel opende in 1971, was haar doel om goed gezichtsvermogen en brillen van een goede kwaliteit toegankelijk te maken voor iedereen. Optiek Ninon heeft deze belofte gebruikt als basis voor het bedrijf. Een goed gezichtsvermogen draagt bij aan de kwaliteit van het leven en biedt gemak: gemak bij het zien, bij het helpen, bij het leren en bij het werken.

Zorg ervoor dat je vandaag een tevreden klant hebt en dan kun je morgen behalve hem ook zijn familie, vrienden en collega’s tot je klanten rekenen.” Dat was het motto van de ambitieuze Ninon Brunings. Tot de dag van vandaag is dit motto nog steeds het uitgangspunt en de drijvende kracht geweest door de jaren heen. Bij Optiek Ninon wordt iedere klant gezien als een ambassadeur, hun klantervaring zal leiden tot groei en toegang tot uitstekende oogverzorging.

Met 50 jaar ervaring is Optiek Ninon inmiddels de leidende optiek in Suriname en inmiddels is uitgebreid tot 6 locaties en opent dit jaar een nieuw filiaal in het buurland Guyana. Optiek Ninon is een groeiende en innovatieve organisatie welke is gericht op kwaliteit, betaalbaarheid en klantgerichtheid.

Naarmate de jaren verstreken, is de innovatie op het gebied van technologie ook vooruitgegaan. Ninon heeft geïnvesteerd in een geavanceerd en modern laboratorium. Dit biedt volledige controle over de distributie van brillen en hiermee worden de beste levertijden bereikt. Onze interne professionals gebruiken moderne machines waarmee met precisie en nauwkeurigheid brillenglazen worden geslepen en maken ze brillen in verschillende vormen en grootte.

Training en ontwikkeling zijn verankerd in ons DNA. Om de maximale potentie uit onze medewerkers te halen, hebben we een eigen intern curriculum ontwikkeld. Al onze refractionisten zijn gecertificeerd zodat we de hoge standaarden van kwaliteit en voortreffelijkheid behouden. We zijn er trots op onze medewerkers te voorzien van de middelen en gelegenheden om succesvol te zijn. Onze team spelers hebben een passie voor dienstverlening. We vertrouwen op de toewijding van meer dan 65 team spelers om constant te werken aan hun zelfverbetering en te doen aan zelfreflectie om ervoor te zorgen dat we scherp, alert en assertief blijven.

Iedereen wordt welkom geheten alsof ze deel uitmaken van de familie bij het binnenkomen van een filiaal van Ninon. De benadering voor Operationele Topkwaliteit die wij gebruiken, staat centraal bij de dienstverlening aan onze klanten. Het versimpelt het proces van een persoonlijk probleem naar een oplossing op maat. Dit biedt de best mogelijke prijs en kwaliteit en maakt het ietwat gemakkelijker om besluiten te nemen. Optiek Ninon is toegewijd aan het leveren van goed zicht aan een ieder. Daarom zijn we bereikbaar voor iedereen, we geven informatie aan de gemeenschap en we doen ons best om ook de behoeftigen in onze samenleving te helpen bij het verkrijgen van beter zicht.

Optiek Ninon bedankt haar klanten, medewerkers en dienstverleners voor alle inzet al die jaren.

Grantangi!

Bron: Optiek Ninon

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.

Wordt lid
Adverteren?