Vanaf 2004, tot en met 2019, heeft Assuria elk jaar vóór Moederdag een seniorenavond georganiseerd voor o.a. de seniore burgers uit diverse bejaardentehuizen. Op deze avond konden de ouderen genieten van cabaret, muziek, dans en lekker eten en drinken.

Vanwege de voorzorgsmaatregelen in het kader van het COVID-19 virus kon de seniorenavond in 2020 niet in de gebruikelijke vorm gehouden worden. Assuria had toen besloten in plaats van het amusement, een maaltijd en drank te brengen naar de ouderen in de tehuizen.

Anno mei 2021 zitten wij als land nog steeds midden in de COVID-19 pandemie met strengere maatregelen die nodig zijn om de pandemie te beheersen. Assuria heeft besloten ook dit jaar de Seniorenavond in verder aangepaste vorm naar deze burgers te brengen.

Op maandag 10 mei 2021 heeft Assuria de seniore burgers in tehuizen verrast met een maaltijd en drank. Van het amusement moest dit jaar helaas worden afgezien.

Naast een uitgebreide maaltijd hebben de tehuizen een financiële donatie in ontvangst mogen nemen.Assuria hoopt hiermede te midden van alle restricties en ongerief, die de COVID-19 pandemie ons oplegt, met deze actie de seniore burgers van deze tehuizen een leuke dag te hebben bezorgd.

Met deze activiteit heeft Assuria wederom haar dank willen uiten naar alle seniore burgers van Suriname voor hun bijdrage aan onze samenleving.

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.

Wordt lid
Adverteren?