De Faculteit der Humaniora van de Adek Universiteit van Suriname ontwikkelt een Bachelor programma Engels. In dat kader onderzoekt zij of er in het bedrijfsleven binnen 5 jaar behoefte zal zijn aan de kwalificaties die de afgestudeerden BA Engels zullen hebben. Het onderzoek wil ook achterhalen of er behoefte is aan specifieke vaardigheden gerelateerd aan de taken die bij die bepaalde (toekomstige) functie(s) nodig zijn. Alle informatie die d.m.v de enquête wordt verzameld zal slechts worden gebruikt voor het onderzoek en wordt daarna verwijderd.

Wij danken u bij voorbaat voor het invullen van deze enquête

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.

Wordt lid
Adverteren?